donderdag 10 juni 2010

Soyadi Bahadir,ozu cox ucuz




Dehsetdi.Ufunet qoxusu 5000 kilometrden vurur! Gorunen o ki, tekce Yapsayagi ziyalilarin yox, hem de muxalifetyonlu ziyalilarin arasinda erroziya prosesi genis sekilde davam etmekde ve getdikce daha iri miqyas halini almaqdadir. Son gunlerde,nota bene Musavat ve AXCPnin birlesmesi ucun biz genclerin muracietinden sonra baslanan antimusavat kompaniyasini haminiz gordunuz,yeqin. Bu siyahiya Azadliq qezetinin yazari, ve AXCP funksioneri Xaliq Bahadiri da elave etdim. Dogrusunu desek, men bu adamin meshur "alzheimer" xesteliyine ducar oldugu qenaetindeyem. Yazilarindan mekr, bednamliq,nifret yagan bu AXCP-ci merhum Elcibeyi tehqir etmekle qalmir, merhum Necef Necefovun min muskulatla erseye getirdiyi qezetde Milli Azadliq herekatinin oncullerine qarayaxma ile,bohtanla kimlerese ozunu teklif edir(Tanis geldi,deyilmi?Eli Eliyev) 70 yas olmaqla deyilmis, adamda gerek abir-heya olsun! Kopekler istemekle atlar olmur(Rumin atalar sozu)
Xaliq Bahadir guya milli herekatin simvolu imis,mubariz insan imis ne bilim ne.Yandiran da odur ki Xaliqi mudafie ucun bu fikri taninmis bir jurnalist soyleyib.Ehhh... Onda sual yaranir, bes onda Isa Qember nedi? Isa bey bu herekat vaxti evinde oturub biz bilmemisik? Belke nitq soyleyen adam,tribunadan milleti mubarizeye sesleyen shexs,acliq aksiyasina qosulan kes Isa beyin dublyorudu? Diger sual, herekatin simvolu olan shexs o herekatin Azerbaycanda mentiqi davam olaraq hakimiyyete getirdiyi AXC iqtidarini DEVIREN Etibar Memmedovu niye destekleyir? AXC hakimiyyetini satmaqda mustesna xidmeti olan shexs belke Etibar Memmedov deyildi,ona benzeyen Ferec Quliyev dublyorluq edirdi? Yazilarindan gorunur ki,Xaliqin bilmediyi ve ya gormek istemediyi cox sey var.

Atlar olub,itlerin bayramidi.... Bu arada,Xaliqin Isa Qembere yonelen 3cu yazisi cixdi.Yaz,qoy icindeki mekr,ikrah yazilarina sirayet etsin! Isa beyin her ite-qurda ayiracaq vaxti olsaydi, siyasetci yox, coxdan baytar olmusdu.

PS.Ruhun shad olsun, Necef Necefov!Cox isterdim ki bu gun Xaliq Bahadirlarin,Natiq Gulehmedoglularin,Qan Turalilarin qesb etdiyi "Azadliq"in senin qoyub getdiyin "Azadliq"a zerre qeder de oxsamadigi,bir zamanlar Ebulfez beye,indi de Isa beye,istenilen halda ozlerini xalq yoluna adayan 2 silahdasina yagdirilan hedyanlar ucun ruhun sizlamasin...

PSS.Hormetli Eli Kerimli,neyi gozleyirsiniz?